Ett galet gott mellanmål&svar på tal!

Hallå! Hemkommen från träning och behövde energi! Så blandade ihop lite grejer jag hade hemma vilket resulterade i en riktigt färglad skål med : Keso, kanel, kiwi, björnbär,blåbär, linfrön, hackade cashewnötter, goiijbär & pumpafrön. Riktigt gott och uppfriskande! Älskar alla dessa blandingar, och inte nog med att det är gott, det ser ju så galet gott ut med!  ¨
Sen fick vi en till fråga angående naturgodis. Det är super kul att det dyker upp frågor!

Undrar bara om det inte finna något naturgodis som är lite nyttigare än vanligt godis?:)
Grymt bra blogg! Är inne på sen minst 5 ggr per dag :)

Undrar bara om det inte finna något naturgodis som är lite nyttigare än vanligt godis?:)
Grymt bra blogg! Är inne på sen minst 5 ggr per dag :)

Svar: Hejsan! Gud vad kul att höra!Tack så mycket!! :D  Vi är som sagt inga experter på allt som har med innehåll osv att göra. Men man ska inte glömma att allt naturgodis innehåller grymt mycket nyttiga fetter och proteiner som våra kroppar behöver som inte finns i vanligt godis och nötter är även bra för hjärtat. Nötter är riktigt bra för människan även om det är choklad utanpå så finns det nötter inuti. Men om man ska tänka på vad som är nyttigt & inte så är dem naturella naturgodisarna nog det bästa du kan välja!  Som tex :

Cashew naturell
Energimix nötter & russin
Lyxig nöt & bärmix
Nöt & fruktmix
Paranötter
Valnötter
Nötmix naturell med jordnötter
Nötmix naturell
Men sedan så finns det ju massa nötter med olika smaker, vilket är super gott och jag är helt crazy i dem, och det finns i smakerna :
cashew mexian
Cashew rostad & saltad
Cashew salt & peppar
Cashew sour cream & onion ( min favorit! )
Cashewnötter cheese
Chilicrakers
Jordnötscrackers sourcream & onion ( min favorit)
Och sen så finns det såklart massa mer och allting med choklad / yoghurt / och vit choklad också vilket kanske inte är lika nyttigt som dem naturella. Men kom ihåg att naturgodis är som sagt bra för kroppen och innehåller otroligt mycket ämnen som våra kroppar behöver! Så nötter är verkligen inte farliga :) Ät och njut!
Hoppas du fick svar på din fråga.
Kramar Carro

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback