Knäckis LCHF

Eftersom dem hemmagjorda knäckisarna är väldigt uppskattade kommer nu ett till recept, dock utan mjöl alltså LCHF vänligt :) Tycker ni det är kul att vi varierar mellan GI, LCHF och vanliga recept? Tyck till!

2 dl linfrö
2.5 dl blandade frön(t.ex solrosfrö, pumpakärnor, sesamfrö ev mandelmjöl)
1 msk fiberhusk
2.5 dl vatten
1 tsk salt
2,5 dl linfrö
3.5 dl blandade frön(t.ex solrosfrö, pumpakärnor& sesamfrö )
1 msk fiberhusk
2.5 dl vatten
1 tsk salt
Blanda allt och låt svälla nån minut. Bre på plåt med papper och skär rutor. Det är viktigt att man skär rutorna innan gräddningen. Strö över flingsalt. Grädda i ca 1 tim på 160 grader. Känn efter när det är hårt. Låt svalna och bryt i bitar.

Om man inte vet vad man ska ha på knäckebrödet så kan du testa lite olika, just på dessa hemmagjorda knäckebröderna så är det galet gott att ha MYCKET pålägg, vik på en skiva ost, korv, eller skinka och lägg på lite färskagrönsaker som paprika, tomater, gurka, eller varför inte lägga på lite feta ost eller parmesan ost och lägga på lite rucolasallad ? Ja mycket och färska pålägg är det godaste och fräschaste som finns. Om du tycker det är för lite salt smak så lägg på lite mer flingsalt innan du ska äta det! Och ett galet gott tips: Lite löskokt ägg som lägger på knäckebrödet och toppar med lite kaviar eller klippt dill..oh.my.god. ;)

Lite insperationsbilder till er från några bloggar bland annat : http://josefineandersson.se

Kommentarer
josefine andersson

ojojjj där hittar jag ju en bild från min blogg ;)!!! hehe



och matblogg.. mmmh i like!!



Blogg: http://josefineandersson.se
2012-02-08 @ 22:09:09




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback