Parmesanpanerad schnitzel

Schnitzel är ju galet gott eller hur? Och med parmesanpanering kan de ju inte bli mer än lyckat . Här kommer ett recept !
2 Pers
2 Stora Utbankade skinkschnitzlar
Malen vitpeppar
Grovmalen Svartpeppar
½dl Vetemjöl
1 Ägg
½dl Ströbröd
Ca 50g Riven parmesanost
Blanda vetemjöl och vitpeppar i en skål, uppvispat ägg i en skål, och riven parmesanost, ströbröd och svartpeppar i en tredje. Doppa schnitzlarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i parmesan/ströbrödsblandningen. Stek i smör, medelhög värme, ett par minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och genomstekta. Krydda med salt och ev. mer peppar.
2 Pers
2 Stora Utbankade skinkschnitzlar
Malen vitpeppar
Grovmalen Svartpeppar
½dl Vetemjöl
1 Ägg
½dl Ströbröd
Ca 50g Riven parmesanost
Gör så här Blanda vetemjöl och vitpeppar i en skål, uppvispat ägg i en skål, och riven parmesanost, ströbröd och svartpeppar i en tredje. Doppa schnitzlarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i parmesan/ströbrödsblandningen. Stek i smör, medelhög värme, ett par minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och genomstekta. Krydda med salt och ev. mer peppar.


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback