pasta carbonara

Antal portioner: 4
Färdigt på: 20 min
Ingredienser

400 g spaghetti
3 st ägg
3 msk grädde
100 g finriven parmesan
200 g rökt skinka, sidfläsk eller bacon
2 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
salt och svartpeppar
persilja


Gör så här

1. Börja med att koka upp vattnet till spaghettin. Vispa ihop ägg, grädde och hälften av osten. Strimla skinkan och vitlöken. Hacka löken. Stek skinka och lök i en stekpanna.

2. Häll av vattnet från spaghettin och blanda den med skink- och lökblandningen. Rör sedan ner äggröran. Rör ordentligt så att inte äggen stelnar.

3. Servera med resten av osten och eventuellt med en äggula till varje portion.


Kommentarer
felicia

Svar: Ja precis! Exotic är min favorit. :) Åå så svårt att välja ut några favoriter. Älskar ju allt typ! Men wasabinötterna, kaneläpplena doppad i yoghurt, jordgubbarna i yoghurt och cashew nötterna i yoghurt nog ändå bäst! Kokosyoghurten är också super! Sen älskar jag alla cashewnötter, saltrostade, sour cream onion mm. ;)



Blogg: http://heywhatscooking.blogg.se/
2012-02-13 @ 20:40:20




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback