Cesarsallad!

Hej allihopa! Ikväll blev det favorit maten , cesasrsallad.. att jag aldrig tröttnad! Testade att göra krutonger på ett lite mörkare GI bröd och det blev hur gott som helst! Testa om ni inte gjort egna krutonger . Enligt mig är det mycket godare än köpta!
Kram Carro!
I min sallad har jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
Blanda alltihopa och ha dressingen brevid i en liten skål eller så tar du det över salladen! Gottt!
I min sallad har jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
Blanda alltihopa och ha dressingen brevid i en liten skål eller så tar du det över salladen! Gottt!

Kommentarer
Sanna

Åj jag älskar ceasarsallad men har aldrig testat att göra det hemma. Kanske till helgen :)



Blogg: http://engnuttasocker.blogg.se/
2012-03-27 @ 08:31:45




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback