Efterrätt av glass och jordgubbar


Kommentarer
selmakling

ÅH SÅ GOTT! Gillar er matblogg jätte mycket, daglig läsare! haha :) Ses på måndag, kram!



Blogg: http://selmakling.blogg.se/
2012-03-18 @ 10:02:58
Amanda

Jag gillar verkligen eran blogg så himla mycket! Har fått väldigt många bra tips! Testat massa goda recept!

Men har en fråga! Om man vill vara lite nyttigare .. Kan man äta crème french såser eller sås med grädde i ändå? Har tänkt köra stenhårt på nyttigt och träning nu! Så undrar om jag bara ätet kolhydrater till frukost och lunch sen skippar det och ätet grönsaker till istället! Kan man ändå äta crème french såser så eller blir det + - 0 då?

Haha en lite krånlig fråga .. Men hoppas ni fattar! :)



2012-03-18 @ 12:05:42
Nicole [ Foto & Vardag ]

Hej! Jag har tagit några testbilder med min nya kamera, och du får gärna säga vad du tycker om dem! :) Jag skulle bli väldigt glad..



http://twinstars.blogg.se/2012/march/rosa.html#comment



Blogg: http://twinstars.blogg.se/
2012-03-18 @ 12:44:45
Clara&Carros receptblogg SVAR

SVAR AMANDA : Hejsan! Vad kul att du gillar våran blogg, verkligen super kul att höra! :D Angående din fråga , som sagt är vi inga experter men det låter ju kanon att du vill vara nyttig! Men att plocka bort kolhydrater helt är en sak som kan vara ganska farlig ibland, så det är viktigt att du iallfall få i dig någon typ av kolhydrat ibland. Så det är bra att du är inställd på att äta det ibland, men man behöver inte äta kolhydrater i en stor mängd, vi människor klarar oss ändå. Såserna kan du självklart fortsätta äta, men i en mindre mängd är ett bra alternativ om du ska vara nyttig. Du år verkligen inte +-0 ifall du skulle fortsätta med såser. Men att äta såser varje dag är kanske inte det bästa! Om du vill ha ett nyttigare alternativ mot creme french så är kesella ett super bra tips! Smakar likadant och är nyttigare :) Så att tänka så mycket på såser osv behöver du inte göra, bara att du kanske ska tänka på att inte ta för mycket av just detta. Men en bra kost + träning så ska du se att du får ett grymt resultat! Glöm inte att må bra också! :D Kramar !



Blogg: http://ccfoodfunnies.blogg.se/
2012-03-18 @ 14:45:16




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback