Fredag och lång helg!

Ja idag är det fredag och dessutom lite långhelg för oss eftersom vi är lediga på måndag! Studiedagarna är guldvärda just nu kan vi säga er! :) Vi tjejer har det otroligt mysigt hemma hos Emma och  älskar att vara runt om varandra, så mycket roligare än att sitta hemma varje vardagskväll och tex plugga dessutom är det galet kul att laga mat med sina vänner! Ikväll ska vi lyxa till det med favoriträtten : Fylld kyckling med cantadouos , en stor och fräsh sallad och sparris och sås! Kanske kommer en liten mobilblogg på hur vårt resultat blev ikväll!
Här står vi och kockar för fullt! :D



Och för er som inte sett receptet kommer det här !
Ingredienser (4 pers)
4 st kycklingfiléer
2 st cantadouost med basilika- och vitlökssmak
3 dl matlagningsgrädde
maizena (om man vill ha tjockare sås )
soya
1/2 st köttbuljong
Sparris
Soltorkade tomater
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Stek kycklingen i smör, så att den får en fin yta och peppra och salta hur mycket du vill. Tag av från spisen, snitta kycklingen i sidan  och fyll med osten och lägg i en soltorkad tomat i vare. (4 filéer = 1 st cantadou). Linda bacon runt om varje kycklingfile så den håller ihop hela innehållet . Placera kycklingen i en ugnsäker form. In i ugnen och låt grädda ca 20-30 minuter.
3. Koka upp grädde i en kastrull, häll i 1 st cantadou, 1/2 köttbuljong, skvätt soya, salta och peppra efter eget tycke. Häll i lite maizena om ni önskar få såsen lite tjockare.
Ingredienser (4 pers)
4 st kycklingfiléer
2 st cantadouost med basilika- och vitlökssmak
3 dl matlagningsgrädde
maizena (om man vill ha tjockare sås )
soya
1/2 st köttbuljong
Soltorkade tomater
Sparris
Sallad med tex : fetaost,soltorkadetomater, coctailtomater,rucolasallad ,paprika, parmesanost!
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Stek kycklingen i smör, så att den får en fin yta och peppra och salta hur mycket du vill. Tag av från spisen, snitta kycklingen i sidan  och fyll med osten och lägg i en soltorkad tomat i vare. (4 filéer = 1 st cantadou). Linda bacon runt om varje kycklingfile så den håller ihop hela innehållet . Placera kycklingen i en ugnsäker form. In i ugnen och låt grädda ca 20-30 minuter.
3. Koka upp grädde i en kastrull, häll i 1 st cantadou, 1/2 köttbuljong, skvätt soya, salta och peppra efter eget tycke. Häll i lite maizena om ni önskar få såsen lite tjockare. Klart! Servera med sallad och sparis. Vill du ha tex klyftpotatis passar det utmärkt men denna rätten är otroligt mäktig så det kan räcka med en sallad och sparris!
Vet ni inte vad ni ska äta ikväll? Då tycker vi att ni ska göra detta för att lyxa till det lite extra ! :D
Ha nu en superduper braiga helg och njut !! Vi hörs när vi hörs!
KRAMAR CARRO & CLARA!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback