Testade ett nytt recept!

Gokväll allihopa! Slänger in kvälles middag lite snabbt, häromdagen la Clara in ett recept på en av hennes favoriträtter , så idag testade jag den och det var galet gott! En typ av kycklinggryta med fetaost och örtcreme fraiche! Super smarrig och lätt lagad som bara den. Jag hade en god sallad till men man kan såklart ha färskpasta och något annat också om det önskas! Slänger in Claras recept igen! :D
Kramar Carro
ngredienser till 4 pers
3 kycklingfileér
ca 10 soltorkade tomater (om man vill)
150 g färsk bladspenat
100 g fetaost
3 -4 dl ört creme fraiche
ca 1 dl matlagnings grädde
2 vitlöksklyftor
smör
salt, peppar och oregano
pasta
Gör så här
Börja med att koka pastan.
Skär kycklingen i små bitar som tärningar och sedan stek dom på ett ganska stor stekhjärn (så såsen får plats där i med)
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
När kycklingen är klar så häll i örtcream fraichen och tillsätt lite matlagnings grädde (så de blir lite sås)
Pressa i vitlöken och lägg i de soltorkade tomaterna och lägg i spenaten i såsen.
Låt det koka ihop några minuter.
När både pastan och kycklingen med såsen är klar så servera och toppa med lite fetaost! '
ingredienser till 4 pers
3 kycklingfileér
ca 10 soltorkade tomater (om man vill)
150 g färsk bladspenat
100 g fetaost
3 -4 dl ört creme fraiche
ca 1 dl matlagnings grädde
2 vitlöksklyftor
smör
salt, peppar och oregano
Gör så här
Skär kycklingen i små bitar som tärningar och sedan stek dom på ett ganska stor stekhjärn (så såsen får plats där i med)
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
När kycklingen är klar så häll i örtcream fraichen och tillsätt lite matlagnings grädde (så de blir lite sås)
Pressa i vitlöken och lägg i de soltorkade tomaterna och lägg i spenaten i såsen.
Låt det koka ihop några minuter. Toppa med feta osten! Eller blanda ner den i grytan!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback