Smarriga krutonger till sallad

Här kommer ett litet recept/tip på grymt goda krutonger om är perfekta att ha i cesarsalladen!
+ att dom är väldigt lätta att göra :)
1. Dela brödet i massa små tärningar (helst inte allt för stora)
2. Häll i olivolja i stekjärnet, täck hela pannans botten. Och ta gärna ett stekjärn som har en ''slät botten''
3. Pressa i 2 vitlöksklyftor i stekjärnet
4. Lägg sedan i bröd tärningarna och stek dom på ganska svag värme. Peppra med svartpeppar och lite andra kryddor om du vill för att få extra god smak!
Sedan när alla krutongerna har fått färg så är dom klara, och låt dom gärna svalna lite innan du lägger i dom i salladen!
Lycka till!
// Clara

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback