Recept på kyckling lasagne!

Fyra personer
1 st schalottenlök
1 st vitlöksklyfta
250 g fryst bladspenat
4 st soltorkade tomater inlagda i olja
1 msk smör
5 dl färdig ostsås, kelda
1 krm svartpeppar, nymald
1 st färska lasagneplattor, förpackning (200 g)
1 st fryst salladskyckling, påse (250 g)
1 dl lagrad ost, riven
1 st schalottenlök
1 st vitlöksklyfta
250 g fryst bladspenat
4 st soltorkade tomater inlagda i olja
1 msk smör
5 dl färdig ostsås, kelda
1 krm svartpeppar, nymald
1 st färska lasagneplattor, förpackning (200 g)
1 st  fryst salladskyckling, påse (250 g)
1 dl lagrad ost, riven
1. Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök och vitlök. Tina spenaten och dela den i mindre bitar. Finhacka tomaterna.
2. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 min. Rör ner tomater, ostsås och peppar.
3. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Servera med blandad sallad


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback