ännu en favorit
Kom precis och tänka på en maträtt som var vår favorit för ett tag sedan, men som vi nu tyvärr inte har ätit på jätte länge. Så tänkte lägga in ett litet receptet på den! Lätt värt att testa, hur god som helst + att den är faktiskt inte så jätte svårt att göra
Kram clara
Ingredienser till 4 pers
3 kycklingfileérca 10 soltorkade tomater (om man vill)
150 g färsk bladspenat
100 g fetaost
3 -4 dl ört creme fraiche
ca 1 dl matlagnings grädde
Börja med att koka pastan.
Skär kycklingen i små bitar som tärningar och sedan stek dom på ett ganska stor stekhjärn (så såsen får plats där i med)
2 vitlöksklyftor
smör
salt, peppar och oregano
pasta
smör
salt, peppar och oregano
pasta
Gör så här
Börja med att koka pastan.
Skär kycklingen i små bitar som tärningar och sedan stek dom på ett ganska stor stekhjärn (så såsen får plats där i med)
Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano.
När kycklingen är klar så häll i örtcream fraichen och tillsätt lite matlagnings grädde (så de blir lite sås)
Pressa i vitlöken och lägg i de soltorkade tomaterna och lägg i spenaten i såsen.
Låt det koka ihop några minuter.
Låt det koka ihop några minuter.
När både pastan och kycklingen med såsen är klar så servera och toppa med lite fetaost! '
Hade tyvärr ingen bild, men hittade en liknande rätt på google!
Kommentarer
Trackback