God frukost!

Lyxade till det lite extra denna lördag med att baka ett par goda scones, till det blev det blåbärsyogurt med AXA havreflakes, kaffe och proviva fruktdryck med nypon smak! Galet gott och en stor frukost borde alla få i sig! :)
Recept på sconesen kommer här :
ugnen på 225 grader i ca 10-15 min
5 dl grahamsmjöl (funkar med vanligt också)
2 tsk bakpulver
2 krm salt
1 ½ dl linfrön
1 dl solrosfrön
2 dl vatten
60 g margarin
Gör så här
- blanda i alla torra ingredienserna i en bunke, och sedan när du lägger i smöret så använd händerna och ''dega'' ihop degen och sist häller du i vattnet.
- dela degen på 2, så det blir två styckern jämn stora degklumar
- lägg ut dom på en plåt med bakplåtspapper och skär ett kors med en kniv på sconsens topp. (sätt plåten i mitten av ugen)
ugnen på 225 grader i ca 10-15 min
5 dl grahamsmjöl
2 tsk bakpulver
2 krm salt
1 ½ dl linfrön
1 dl solrosfrön
2 dl vatten
60 g margarin
Gör så här
- blanda i alla torra ingredienserna i en bunke, och sedan när du lägger i smöret så använd händerna och ''dega'' ihop degen och sist häller du i vattnet.
- dela degen på 2, så det blir två styckern jämn stora degklumar
- lägg ut dom på en plåt med bakplåtspapper och skär ett kors med en kniv på sconsens topp. (sätt plåten i mitten av ugen)
KRAM CARRO!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback