Instagrambomb!

Ja ni glömmer väl inte att följa oss på Instagram?!
@carolinetyledal
@ccclarasvensson
KRAM FRÅN OSS

Kommentarer
Bell

Hej!!

Er blogg är superhärlig, gillar den skarpt! Dock är det en sak kg har börjat fundera över när jag läst den ett tag och även kikat in din instagram Caroline. Jag hoppas att ni inte blir arga, men jag vill bara göra en form av 'uppmaning'.

Maten ser fantastisk ut, men saknar ofta kolhydrater i form av potatis, pasta, ris, etc. Och när jag såg dina bilder på instagram Caroline, såg du oerhört smal ut!! Varför jag skriver detta till er och reagerar, är för att jag kämpar med ätstörningar och jag ser liksom ett liknande beteende, i form av uteslutande kolhydrater, samt en väldigt smal kropp, i allt detta! Jag vill verkligen inte klaga eller döma, men när jag själv befinner mig i en helvetisk situation och ser vissa drag jag tycks känna igen, blir jag oerhört orolig!!! Kramar på er (och hoppas inte att ni Tyler att jag är konstig nu!)



2012-05-04 @ 21:53:22
caroline svar

Svar bell : Hej hej vad glad jag blir att du gillar våran blogg :) Och tack för att du bryr dig, blir inte alls arg, tvärtom! Glad att folk bryr sig, men sedan så vill jag berätta att jag mår hur bra som helst och jag äter som man ska och tills jag är mätt. Går aldrig hungrig och äter tillräckligt mycket för att kunna orka med dagen, kanske inte äter speicellt mycket kolhydrater men ibland så gör jag det och ibland mindre! Alla är ju olika , vad man gillar osv, är inte speciellt glad i pasta ris potatis osv men det äter jag ibland! Tack för du bryr dig! Kram!



Blogg: http://ccfoodfunnies.blogg.se/
2012-05-04 @ 22:58:21
Bell

Tack för ditt svar Caroline!! Jag förstår vad du säger och respekterar det till 100%.

Återigen, sorry för att kommentera om "er mat", men man blir bara så orolig!!!

Kram!



2012-05-05 @ 10:02:48




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback