10 Favorit frukostar

Vi fick ett önskemål om tips på olika frukostar så här kommer några av våra favoriter! Hoppas ni får er lite inspo! :)
Frukost nr 1: En jätte god och enkelt frukost bestående av rostade gi mackor med grönsaker, blåbärsyogurt med kanel och lite banan brevid. En god frukost som kanske inte är så jätte speciell men väldigt god, att rosta gi mackor är något av det bästa!
image description
Frukost nr 2: Man kan alltid göra sin havregrynsgröt lite roligare som jag gjorde här! Toppa med allt du gillar, som tex kiwi, banan, nötter, kanel, frön ,kokosflingor osv ! Super gott ! :)
Frukost nr 3 : Är man inte så jätte sugen på vanlig frukost som tex mackor osv så är keso väldigt mättande och gott! Med frukter och lite kanel på keson blir det en otroligt god och nyttig frukost!
image description
Frukost nr 4: En skål med en super god frukt som tex mango, och goda mackor med advokado och isvatten! Fräsh och nyttig frukost, det är alltid gott att lägga till lite frukt brevid !
image description
Frukost nr 5: Fräsha och goda frukter som kiwi och grape är super gott på morgoen, och lite yoghurt med musli och havreflakes.. verkligen en favorit!
Frkost nr 6: Grape frukt yoghurt med lite olika frön och flingor och frukt, kaffe och proviva fruktdryck. Och ett knäcke med salami och keso, sjukt god kombination och en mättande frukost!! :)
Frukost nr 7: Hemmagjorda knäckisar( sjukt underbart goda! recept finns härpå bloggen) med ägg på. Juice och en skål med yoghurt, musli och frukt! Ni måste verkligen testa dessa knäckebröd om ni inte gjort de.
Frukost nr 8 : Hemmagjort bröd( recept på bloggen ) med salami och grönsaker. Yoghurt med banan och musli och kanel. En halv grape och banan. Galet gott!
Frukost nr 9 : Knäcebröd med ost och tomat. Yoghurt toppat med mussli och frön, juice, smoothie, ägg och kiwi! En stor och lyxig och smarrig frukost. Absolut en kanon bra frukost om man vill bli mätt , och väldigt gott!
Frukost nr 10: Super goda och nyttiga scones, receptet finns här på bloggen! Med gott pålägg, kaffe, smoothie på bär, jucie och yogurt toppat med musi, flingor, banan kokos och kanel! En lyxfrukost om ni frågar mig! :D
Hoppas ni fick er lite inspiration och testar något av detta!
KRAM CLARA OCH CARRO

Kommentarer
k a r i n

Mums :)Blogg: http://raindance.blogg.se/
2012-04-28 @ 20:33:05
Tess

Vilka härligt goda tips!Blogg: http://theresiast.blogg.se/
2012-04-29 @ 12:13:27
Julia

Frukost är helt klart det bästa målet på dagen. Kan äta frukostmat OFTA! Hehe :)Blogg: http://ibland.nu/
2012-04-30 @ 22:55:37
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback