Ceasarsallad

Idag blev det min favos rätt! =) Ceasarsallad såklart! Grymt gott , speciellt när man gör det hemma också, med goda hemmagjorda krutonger med smak av lite vitlök! Väldigt gott! =)
I min sallad har jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
Blanda alltihopa och ha dressingen brevid i en liten skål eller så tar du det över salladen! Gottt!
I min sallad har jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
Blanda alltihopa och ha dressingen brevid i en liten skål eller så tar du det över salladen! Gottt!
KRAM CARRO!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback