claras fetaost fyllda kycklingfiler


oj märkte nu att det va ganska svårt att se vad det stod så de får bli lite tråkig text på receptet! :)
Ingredienser (4 pers)
4 st kycklingfiléer
2 st cantadouost med basilika- och vitlökssmak
3 dl matlagningsgrädde
färsk basilika
potatis
grönsallad
maizena
soya
1/2 st köttbuljong

Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Stek kycklingen i smör, så att den får en fin yta. Tag av från spisen, snitta kycklingen och fyll med osten (4 filéer = 1 st cantadou). Placera kycklingen i en ugnsäker form.
3. För att få kycklingen perfekt - använd en ugnstermometer. När kycklingen har in innetemperatur på 70 grader är den klar!
4. Koka upp grädde i en kastrull, häll i 1 st cantadou, 1/2 köttbuljong, skvätt soya, salta och peppra efter eget tycke. Häll i lite maizena om ni önskar få såsen lite tjockare.

Servera med klyftpotatis och sallad. Garnera med lite basilika!


//clara

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback