Ceasarsallad

Hej allihopa! Denna söndag fick det bli min favorit rätt, nämligen ceasarsalladen! :) Tröttnar aldrig... finns verkligen inget godare enligt mig, och med favorit dressingen blir det verkligen galet gott! Slänger in receptet igen.
Som Clara skrev igår åkte hon till London idag och jag har fullt upp i skolan så kan vara lite dålig uppdate här på bloggen dem närmaste dagarna men ska försöka uppdatera så gott som jag kan och kanske göra lite tidsinställda inlägg! Hoppas ni förstår! Annars hoppas jag ni haft enn super bra helg och lagar något riktigt gott till kvällsmat!;) Kram Carro!
jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
I min sallad har jag :
Ruccolasallad
Coctailtomater
Hyvladparmesan ost
Bacon
Kyckling
Hemmagjorda krutonger
Peppar
Ceasardressing (Erik Lallerstedts ceasardressing såklart! )
Kycklingen : Stek kycklingfilen i en panna med margarin och sätt på  högsta värme några minuter ( ca 10-15) så den får fin färg på båda sidorna. Sedan sänker du värmen och steker den i ca en halvtimme. Kolla så att den inte är rosa inuti! Peppra med peppar och oregano på kycklingen medans du steker den! Smaka en liten bit innan du stänger av plattan så du vet att du tycker om den och att den är klar!
Hemmagjorda krutonger: Häll olivolja i en stekpanna så de täcker ytan och sätt på högsta värmen och pressa i några vitlöksklyftor. Skär valfrit bröd i remsor eller fyrkanter och lägg ner i plattan. Peppra med peppar och oregano efter egen smak! Rosta dem på mellanvärme tills du tycker dem börjar se klara ut. Klart!
Blanda alltihopa och ha dressingen brevid i en liten skål eller så tar du det över salladen! Gottt!

Kommentarer
Jessica

Måste säga att jag absolut ÄLSKAR eran blogg. Har fått massa tips och inspiration. Ska verkligen testa era recept! Keep up the great work!



2012-03-18 @ 20:54:38
Clara o Carros receptblogg SVAR

Svar Jessica : åh tack så jätte mycket!! Så roligt att höra verkligen , kul att vi kan inspirera dig ! :D hoppas du gillar något recept! Kramar ! :)



Blogg: http://ccfoodfunnies.blogg.se/
2012-03-18 @ 21:21:44




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback