En galet god rätt

Hej bloggen! idag blev det en gammal favorit rätt, ni kommer väl ihåg den ostfyllda kycklingen ? Så otroligt gott! Idag var den verkligen extra god eftersom man inte ätit det på länge, gjorde en god sallad till också! Hela rätten består av : baconlindad kyckling med ost fyllning, sparris, en super god sås till och en stor sallad på : salladsblad, småtomater, sockerärtor, feta ost, paprika och lite champinjoner. Ni måste testa detta!

Slänger in receptet igen!

 

Ingredienser (4 pers)
4 st kycklingfiléer
2 st cantadouost med basilika- och vitlökssmak
3 dl matlagningsgrädde
maizena (om man vill ha tjockare sås )
soya
1/2 st köttbuljong
Soltorkade tomater
Sparris
Sallad med tex : fetaost,soltorkadetomater, coctailtomater,rucolasallad ,paprika, parmesanost!
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Stek kycklingen i smör, så att den får en fin yta och peppra och salta hur mycket du vill. Tag av från spisen, snitta kycklingen i sidan  och fyll med osten och lägg i en soltorkad tomat i vare. (4 filéer = 1 st cantadou). Linda bacon runt om varje kycklingfile så den håller ihop hela innehållet . Placera kycklingen i en ugnsäker form. In i ugnen och låt grädda ca 20-30 minuter.
3. Koka upp grädde i en kastrull, häll i 1 st cantadou, 1/2 köttbuljong, skvätt soya, salta och peppra efter eget tycke. Häll i lite maizena om ni önskar få såsen lite tjockare. Klart! Servera med sallad och sparis. Vill du ha tex klyftpotatis passar det utmärkt men denna rätten är otroligt mäktig så det kan räcka med en sallad och sparris!

Ingredienser (4 pers)

4 st kycklingfiléer

2 st cantadouost med basilika- och vitlökssmak

1 packet bacon

3 dl matlagningsgrädde

maizena (om man vill ha tjockare sås )

soya

1/2 st köttbuljong

Soltorkade tomater

Sparris

Sallad med tex : fetaost,soltorkadetomater, coctailtomater,rucolasallad ,paprika, parmesanost!

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Stek kycklingen i smör, så att den får en fin yta och peppra och salta hur mycket du vill. Tag av från spisen, snitta kycklingen i sidan  och fyll med osten och lägg i en soltorkad tomat i vare. (4 filéer = 1 st cantadou). Linda bacon runt om varje kycklingfile så den håller ihop hela innehållet . Placera kycklingen i en ugnsäker form. In i ugnen och låt grädda ca 20-30 minuter.

3. Koka upp grädde i en kastrull, häll i 1 st cantadou, 1/2 köttbuljong, skvätt soya, salta och peppra efter eget tycke. Häll i lite maizena om ni önskar få såsen lite tjockare. Klart! Servera med sallad och sparis. Vill du ha tex klyftpotatis passar det utmärkt men denna rätten är otroligt mäktig så det kan räcka med en sallad och sparris!

 

 


Och sen tänkte jag berätta att jag själv valt att skaffa en personlig blogg, jag får se hur det blir med den om jag kommer ta tag i det eller om det bara blir en liten periodare! Här har ni den iallfall : www.ctyledal.blogg.se

 

 

 

KRAM CARRO

 


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback