En veckas CCFOODFUNNIES mat!

Hejsan bloggen och alla läsare! Vi tyckte det skulle vara ganska kul o lägga ut hur en vecka såg ut för vår bästa vän Emma då hon nästan bara åt mat från våran blogg! Men även tipsade oss om lite saker hon testade och åt! Så här kommer en lite resume från Emmas vecka från förra torsdagen till i fredags! Länkar till recepten samt ett litet omdöme!

På torsdagen åt Emma den kryddiga räkpannan. Hon tyckte den var riktigt god och hade mycket smakt och rekomenderar er verkligen att göra den!

receptet:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/spicy-och-snabblagad-rakpanna.html

På fredagen blev det fisksoppan med smak av saffran som bjöds på hemma hos mig ( Carro ) för ett tag sedan, denna soppan är riktigt god enligt henne och något hon verkligen älskar !!

Recept:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/den-super-goda-saffranssoppan-med-fisk.html

 

 

På lördagen åt vi alla tillsammans på Roberts Coffee och då blev det ju såklart ingen matlagning hemma, men Ceasar salladen är en klar favorit , både hos Emma och oss andra!

På söndagen blev det en av mina favoriträtter för Emma som jag tjatat på henne att hon skulle göra, nämligen Italienska kycklinggrytan, även detta gillade hon starkt!

Recept:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2011/december/italiensk-kycklinggryta-med-feta-ost.html

På måndag gjorde Emma egen hemmagjord GI pizza, och här blev det ombyttaroller! Efter att hon gjort det tipsade hon oss om att det var grymt galet gott! Och då var jag tvungen att testa det, vilket jag gjorde igår, och kan inte mer än annat hålla med henne. Mums!

Recept :http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/gi-pizza-a-la-tyledal.html

På tisdagen testade Emma att göra Chevren pastan vilket hon tyckte var sådär pga av osten, men den slank ner ändå! :) Och var god.

Recept:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/chevrepasta.html

På onsdagen blev det fylld omelett och det gillar nog dem flesta! Riktigt mumsigt!

Recept:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/omelett-1.html

På torsdagen åt Emma kycklingwraps som gjorts i ugnen! Dessa har jag vi aldrig testat och hon gillade det starkt så det ska absolut testas!! Recept kommer upp när vi testat att laga detta :)

Och som avslut på denna ' test' vecka blev det den godaste rätten, detta var första gången Emma testade den ostfyllda kycklingen som var baconlindad, till det åt hon en sallad och stekt sparris. Hon älskade den riktigt mycket och tyckte det var något av de godaste hon ätit!! Och det gör lika jag vi, som har ni fortfarande inte stat detta, så måste ni göra det nu!!

Recept:http://ccfoodfunnies.blogg.se/2012/january/claras-fetaost-fyllda-kycklingfiler.html

 

KRAM CLARA OCH CARRO!

 


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback